De beste dierenarts van Benoordenhout.

 

Met trots willen wij u voorstellen aan de allerbeste dierenarts van Benoordenhout.
Dokter Clingendael is cum laude afgestudeerd aan de faculteit van Google.

Met grote regelmaat, staat Dokter Clingendael ons bij in het uitoefenen van onze roeping, adviseren en behandelen van honden.
Vele trouwe viervoeters zijn door Dokter Clingendael al gediagnostiseerd met bijvoorbeeld Giardia, een parasiet die diarree kan veroorzaken. Menig eigenaar komt dus ook via dokter Clingendael, bij ons daarvoor medicijnen halen. Helaas houdt Dokter Clingendael er geen rekening mee, dat diarree ook veroorzaakt kan worden door een virus of vele andere dingen.
Dokter Clingendael is derhalve niet de meest betrouwbare raadgever.
Ook komen er regelmatig paniekerige eigenaren bij ons naar binnen, die van Dokter Clingendael gehoord hebben dat zij hun hond moeten laten opereren aan een bult. Aan ons dan de taak om deze eigenaar gerust te stellen en een betrouwbare diagnose te geven.
Dokter Clingendael is ook een vervend voorstander van “terug naar de natuur”.
Hier zou iets voor te zeggen zijn, als onze honden in een natuurlijke situatie gehouden werden, wat helaas in de stad niet zo is.
U ziet dat hoewel cum laude afgestudeerd, Dokter Clingendael, niet de wijsheid in pacht heeft.
Mocht u door Dokter Clingendael geadviseerd zijn, vraagt u dan gerust aan ons of dit klopt. Per slot van rekening hebben onze dierenartsen een studie van 7 jaar genoten en al jaren lang ervaring in de praktijk en ondersteuning middels diverse nascholingen per jaar.

 

Dokter Clingendael