Alle behandelingen vinden plaats op afspraak;deze kunt u telefonisch maar ook online maken. Voor een consult kunt u in het algemeen nog dezelfde dag terecht. Wanneer uitgebreider onderzoek of operatief ingrijpen noodzakelijk is wordt een vervolgafspraak met u gemaakt.

Naast het onderzoek van uw dier door de dierenarts is soms aanvullend onderzoek nodig om tot een diagnose te komen. Onze praktijk beschikt over o.a.  moderne apparatuur voor röntgenonderzoek en bloed- en urineanalyse. Zo beschikken wij over een digitaal röntgenapparaat en hebben de artsen veel ervaring in het beoordelen van de foto’s.

 

Voor bloedonderzoek maken we gebruik van de zo genaamde “skyla BV1”.

Veel onderzoeken monden uit in een medicamenteuze behandeling en/of operatie. De voorgeschreven medicijnen zijn direct uit onze uitgebreide apotheek leverbaar. Ook hebben wij een ruime voorraad dieetvoer.

Operaties worden uitgevoerd in de goed uitgeruste operatiekamer voorzien van veilige gasnarcose- en bewakingsapparatuur. Tevens beschikken we over een comfortabele recovery- en opnameruimte. Ook voor het reinigen en saneren van het gebit van uw huisdier kunt u bij ons terecht.

Door middel van nascholing houden de dierenartsen en assistentes hun kennis op peil.